Preturi Calitate Verificata

Produse pentru Unghii False 2M Beauty, Tara de provenienta Ungaria.Lac 2M Beauty - Top Coat Non Yellowing, previne ingalbenirea gelului

Lac acoperitor care impiedica ingalbenirea gelului,se poate folosi atat pe unghiile cu gel cat si pe cele cu acril.
Cantitate: 13 ml
Pret: 12 lei 


Lac 2M Beauty - Quick Dry Top Coat, lac pentru uscare rapida

 Solutie de  acoperire ce patrunde in straturile de lac de unghii pentru uscare rapida. Formeaza o suprafata protectoare, rezistenta si lucioasa.
Cantitate: 13 ml
 Pret: 12 lei

Lac 2M Beauty -Top Coat, lac pentru unghii, nu necesita lumina UV

Lac acoperitor de luciu ce se poate folosi pe unghiile cu gel sau acril.
Cantitate: 13 ml
Pret: 12 lei
Solutie pentru indepartat cuticule 2M Beauty, 13 ml

Solutie 2M Beauty pentru inmuiat cuticule, cu pensula.
Cantitate: 13 ml
Pret: 14 lei

Primer Acidic 2M Beauty ,13 ml, pentru unghii false

Primerul acidic de la 2M Beauty este un degresant puternic pe baza de acid. Se poate folosi cu succes si la pregatirea celor mai problematice unghii. Nu se foloseste la persoanele cu sensibilitate la componentele primerului cu acid sau la cele alergice. Este important sa se evite aplicarea produsului pe piele pentru a nu produce leziuni. Se usuca la aer pana cand suprafata unghiei devine albicioasa.
Cantitate: 13 ml
Produsul, la temperaturi scazute, se cristalizeaza, prin urmare trebuie folosit la o temperatura ambianta mai mare de 10 grade Celsius.
Pret: 16 lei

Primer Non-Acidic 2M Beauty , 13 ml, pentru unghii false

Degresant non acidic puternic, pentru pregatirea unghiilor naturale inainte de aplicarea gelului sau acrylului.
Cantitate: 13 ml
Pret: 16 lei

Bond 2M Beauty, Bonder 13 ml

Agent de adeziune extra puternic, recomandat in special la unghiile problematice. Se aplica in strat subtire (ca un lac) si nu necesita lampa UV. Functioneaza ca un adeziv dublu, se lipeste de unghia naturala, si atrage spre unghie straturile de geluri de deasupra. Se aplica dupa pregatirea unghiei, si dehidratare, dar inainte de gelul de baza (Bonding Sealer). Este non acidic, deci nu irita unghiile. Nu se albeste dupa aplicare, timpul de uscare este de 3-5 minute.
Cantitate: 13 ml
Pret: 16 lei 

Nail Prep 2M Beauty , 13 ml, pentru unghii false

Solutie special dezvoltata pentru a fi folosita cu produsele 2M Beauty. Are efect dehidratant si anti micotic. Recomandata mai ales la persoanele cu hiperhidroza. Se aplica in strat subtire inaintea primerului, avand grija sa nu dehidrateze unghiile prea tare. La persoanele cu unghiile uscate nu este indicata folosirea. Se poate folosi atat cu geluri cat si cu acryl. Se usuca la aer.
Cantitate: 13 ml
Pret: 16 lei
Lac 2M Beauty -UV Top Coat, lac uv pentru unghii, necesita lumina UV

Lac de unghii transparent special cu uscare in lampa UV, cu luciu intens.
Cantitate: 13 ml
Pret: 20 lei

  


Top Coat cu uscare / intarire UV 2M Beauty Gel lack UV, gel de sigilare 13 ml, pentru unghii false

GELlack UV 2M Top Coat este un gel de sigilare, proiectat pentru a servi ca un gel de luciu pentru oja semipermanenta. Top Coat creaza un luciu intens, care nu isi pierde intensitatea, nu crapa si nu se exfoliaza. Top Coat este un gel de tip soak off, adica dizolvabil, care se poate indeparta rapid si usor. GELlack Top Coat se intareste in 30 de secunde intr-o lampa cu LED-uri sau in 2 minute intr-o lampa UV traditionala.
Culori disponibile: Transparent
Cantitate: 13 ml
Pret: 33 leiGel de luciu 2M Beauty ORIGINAL, Top Gel 2M 13 ml, top coat pentru unghii false

Gel de luciu de inalta calitate, pentru o stralucire de lunga durata. Gelul acesta nu crapa, nu se exfoliaza, si isi pastreaza luciul timp de 3-4 saptamani. Fiind mai dens, se poate aplica mai usor. Protejeaza unghia falsa de la razele UV. Se intareste in lampa UV in 3 minute, nu necesita fixare.
Cantitate: 13 ml
Pret: 35 leiGel uv Ungaria 2M Beauty 3 in 1, Roz Transparent 15 ml, pentru unghii false

 Gel transparent 2M Beauty cu o nuanta usor rozalie, care se poate aplica usor si este autonivelant. Cu acest gel uv puteti construi unghii  fara a avea nevoie de alte geluri. Isi pastreaza luciul dupa fixare, insa pentru o stralucire intensa este indicata folosirea gelului de luciu. La intarirea in lampa UV poate da o senzatie de arsura in special pe timp de vara cand temperatura ambienta este ridicata.
Culori disponibile: Roz Transparent
Cantitate: 15 ml
Pret: 54 lei 
Gel uv de constructie Fiber Pink 2M Beauty, gel cu fibra de sticla 3 in 1, 15 ml, pentru unghii false

Gel UV roz-transparent, de consistenta medie, imbogatit cu fibra de sticla. Datorita compozitiei speciale este un gel trifazic (adica se poate folosi la toate cele trei etape a constructiei), deci poate fi folosit ca gel de baza, gel de constructie si gel de modelare. Important de stiut, ca gelurile cu fibra de sticla la introducerea in lampa UV pot produce un sentiment de ardere pentru 3-5 secunde.
Culori disponibile: Roz Transparent
Cantitate: 15 ml
Pret: 54 lei 

Gel uv de constructie Fiber Pink Cherry 2M Beauty ORIGINAL, 15 ml ,gel cu fibra de sticla 3 in 1, pentru unghii false

Gel UV roz inchis, semi-transparent, de consistenta medie, imbogatit cu fibra de sticla.Compozitia speciala il face usor de aplicat, cu rezistenta marita. Datorita culorii de roz inchis, poate fi folosit si pentru camuflaj. Important de stiut, ca gelurile cu fibra de sticla la introducerea in lampa uv pot produce un sentiment de ardere pentru 3-5 secunde.
Culori disponibile: Roz Inchis Semi-Transparent
Cantitate: 15 ml
Pret: 54 lei
Gel uv de constructie Flex Gel 2M Beauty, 15 ml, gel fara efect de ardere, pentru unghii false

Gel UV transparent, fara efect de ardere in lampa, cu o densitate ridicata. Comparand cu alte geluri traditionale, acest gel este mai flexibil (pe unghie dupa ce s-a intarit), astfel cu acesta se pot intari unghiile naturale, sau se pot crea unghii false flexibile, mai naturale, mai putin casante. Se recomanda folosirea Bonding Sealerului inainte de aplicarea acestui gel, pentru a mari eficienta gelului. Se intareste in lampa UV 2-3 min.
Culori disponibile: Transparent
Cantitate: 15 ml
Pret: 54 lei
Gel uv Ungaria 2M Beauty 3 in 1 , Transparent 15 ml, pentru unghii false

Gel uv cu densitate medie, trifazic, adica gel de baza, gel de constructie, si de luciu.Este transparent, se poate aplica usor si este autonivelant. Cu acest gel uv puteti construi unghii  fara a avea nevoie de alte geluri.Isi pastreaza luciul dupa fixare, insa pentru o stralucire intensa este indicata folosirea gelului de luciu. Nu arde la introducerea in lampa UV.
Culori disponibile: Transparent
Cantitate: 15 ml
Pret: 54 lei
 Gel uv de baza Ungaria 2M Beauty ,Bonding Sealer 30 ml, pentru unghii false

Gel de baza 2M Beauty Ungaria cu intarire in lampa UV. Asigura o foarte buna adeziune a straturilor de gel, evitand astfel desprinderea lui si dezvoltarea micozelor. Are o consistenta usoara, lichida, se intinde pe unghia naturala intr-un strat foarte subtire, aproape invizibil, si se intareste in lampa uv timp de 1 minut. Nu da senzatie de arsura.

Culori disponibile: Transparent
Cantitate: 30 ml
Pret: 89 lei

 Geluri cameleon la temperatura

Noile geluri Hot & Cold de la 2M Beauty sunt geluri color speciale care isi schimba culoarea in functie de temperatura ambientala.
Datorita acestei proprietati, gelurile color Hot & Cold, isi vor pastra nuanta de baza pana la aproximativ 23 de grade, iar de la aceasta temperatura in sus, culoarea se va modifica treptat intr-o alta culoare (de obicei o nuanta mai deschisa).
Se intaresc in lampa UV si se indeparteaza prin pilire.

Cantitate: 5 ml
Pret:  28 lei / bucata
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu