Preturi Calitate Verificata

Rola banda cu adeziv pentru refacerea unghiei false rupte sau celei naturale

Rola adeziva pentru refacere sau intarire unghii
Aceste benzi din matase sunt foarte subtiri, si au rolul de a se pune pe unghie, pentru a le creste taria si durabilitatea. Acest material este foarte bun pentru unghiile subtiri sau fragile, si este recomandat doamnelor preocupate pentru unghiile lor fragile. 
Inainte de aplicare unghia trebuie sa fie complet curatata, pentru ca stratul adeziv sa aiba o aderenta cat mai buna. Dupa aceea, aceasta banda din matase nu trebuie aplicata peste cuticule. Deasemenea, banda nu trebuie sa depaseasca marginea exterioara a unghiei, deoarece daca se intampla acest lucru, cand se va lucra cu pila materialul in exces se va rupe in franjuri. Inainte de aplicarea pe unghie, aveti grija ca suprafata adeziva sa nu intre in contact cu degetele dvs. sau alte substante.
Acest material se poate folosi si pentru reparatia unghiilor false care s-au rupt, ea formand o baza peste care se poate monta tips-ul rupt, urmandu-se apoi pasii de aplicare a gelului de sigilare, pentru a nu se observa locul de imbinare. 
Dimensiuni: 2.9 cm x cca. 4.5 m lungime
Pret: 25 Ron

6 comentarii:

 1. Cat rezista aceasta banda impotriva apei sau substantelor cu care intra in contact mana zilnic daca este apiclata pe o unghie putin crapata ? Acest produs se poate gasi si pe piata? Intreb deoarece sunt intr-o situatie fragila si am nevoie urgent

  RăspundețiȘtergere
 2. Banda nu ramane la suprafata unghiei, ci este intarita cu un alt strat de gel uv, dupa ce este aplicat corespunzator pe unghie pt o rezistenta mai buna.

  RăspundețiȘtergere
 3. Răspunsuri
  1. Buna ziua
   Dupa aplicarea bandei, aplicati un strat de finish UV sau gel de constructie.
   Cu stima.

   Ștergere
 4. nu merge sa repari o unghie care sa rupt(pedichiura) dupa care ii pui gel si french??

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna ziua
   Se poare repara acea unghie cu rola de matase si apoi se reconstruieste modelul de french peste.
   Cu stima

   Ștergere