Preturi Calitate Verificata

Led-uri pentru robinet baterie chiuveta dus cu led, cap robinet cu led
LED-urile pentru robinet reprezinta un gadget deosebit, care confera un plus de atractivitate si utilitate casei. Gadgetul se instaleaza la teava de la chiuveta foarte usor si se activeaza in momentul cand deschideti robinetul, datorita senzorului termic cu care este dotat.
Atunci cand apa este rece, LED-ul are o lumina albastra, iar cand aceasta este fierbinte, LED-ul va avea o culoare rosie. 
Acest produs se poate monta si la cada de baie, si este foarte util atunci cand aveti un copil caruia nu ii place sa faca baie. Cand apa care curge in cada va fi colorata in rosu sau albastru cu siguranta nu va mai vrea sa iasa din cada. 
Aparatul este compatibil cu majoritatea bateriilor de chiuveta de la noi care sunt prevazute cu sita de filtrare detasabila. Impreuna cu dispozitivul cu led se mai livreaza si doua adaptoare pentru diferite tevi. Pentru montare se indeparteaza sita existenta a bateriei si se insurubeaza acest dispozitiv, care are si el prevazuta o sita pentru filtrarea impuritatilor. 
Dispozitivul functioneaza cu 3 baterii rotunde,pentru ceas, iar pe langa cele care sunt deja montate, se mai livreaza un set de rezerva, ce este foarte usor de montat.
Este recomandat ca inainte de montarea capului adaptor pe bateria de chiuveta, sa aplicati pe filetul acestuia o solutie gresanta (WD-40 de exemplu) pentru a-l putea demonta cu usurinta ulterior, daca se doreste acest lucru.
Pachetul contine: dispozitivul cu led, 2 adaptoare, pentru montarea pe teava de apa, 6 baterii, din care 3 sunt montate si 3 sunt de rezerva.
Produsul nu are ambalaj, se livreaza ambalat in folie protectoare cu bule.
Pret: 25 Ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu